Prodamo hišo dvojček "na ključ" v okolici Ljubljane. Kvalitetna gradnja, z opremo.

Sreda, 10. februar 2010

PRILOŽNOST ZA NAKUP KVALITETNE HIŠE
Le 15 km iz Ljubljane v kraju Krtina pri Domžalah vam v nakup ponujamo enoto stanovanjskega dvojčka zgrajenega v letu 2006. Dvojček se nahaja v prijetnem in zelenem okolju eno in dvodružinskih hiš. Funkcionalna zasnova dvojčka predstavlja 191 m2 neto tlorisne površine v dveh etažah ( P + M ). V pritličju hiše je organiziran dnevno bivalni del, ki je od kuhinje z jedilnico delno ločen s podpornim zidom. V spodnjem delu se nahaja še kopalnica v kateri se nahaj wc za goste ter pralni in sušilni stroj. Pritličje zajema površino cca 85 m2 v katero je zajeta tudi garaža z dvižnim elektronskim sistemom in dodatnim prostorom, ki ga lahko koristite tudi kot shrambo. Zgornji del obsega cca 106 m2 in zajema dve otroški sobi, glavno spalnico, prostoren kabinet ter kopalnico. Posebnost zgornje etaže je tudi ta, da ima vsaka soba razen kabineta balkon. V hiši ostane kuhinja narejena po meri in pohištvo, ki je nameščeno fiksno. Ostala oprema je stvar dokončnega dogovora.
Ogrevanje v hiši je možno na dva načina. Preko plinske etažne peči ali preko peči na pelete. Strošek ogrevanja peči na pelete na sezono znaša med 600 in 800 €, kar je v primeru z klasičnim plinskim ogrevanjem skoraj za polovico manj.
Funkcionalna parcela na kateri stoji hiša meri 492 m2, kar pomeni da, ko odštejemo stavbišče nam ostane cca 370 m2 čistega zemljišča, ki je lepo urejeno in zasajeno z različnimi vrstami rastlinja ( japonski javor, magnolija, katalpa, sreberni borovec, japonska češnja, smreka omorika, okrasna trava, sivka, vrbe, mačice, marelica ). Parcela je ograjena z živo mejo ter zasajena z cipresami. Poleg garaže, je ob parceli organiziran še prostor s štirimi parkirnimi mesti. LEPO VABLJENI NA OGLED !
 

Cena: 330.000 €

Za več informacij pokličite: Katja Sušnik 041 588 629 ali pišite na e-mail: katja@mreza.com