Stanovanja v Divači - Dan odprtih vrat

Nedelja, 26. september 2010

 V Divači, nedaleč od občinske stavbe, podjetje Gramiz dokončuje gradnjo sodobnega večstanovanjskega objekta Gaberk, ki ga odlikuje razgibana arhitektura, idilična okolica in dostopne cene. Izgradnja je v zadnji fazi, zato bo investitor v četrtek, 30. septembra pripravil dan odprtih vrat, na katerem bodo predstavili nekatere od 111 stanovanj, v velikosti od 29 do 100 m2 in opremljeno vzorčno stanovanje.
Arhitektura tega modernega objekta je v obliki črke U in se terasasto znižuje proti S strani. Pod blokom je podzemna garaža, kjer bodo za lastnike stanovanj zagotovljena lastniška parkirna mesta in kolesarnica. V pritličju so stanovanja z ložami, vhodi ter prostori za shrambe, sledijo pa štiri nadstropja stanovanj z balkoni ter mansardo, kjer so stanovanja večjih kvadratur s terasami. Posebnost objekta je izjemno kakovostna gradnja, domiselne razporeditve prostorov in opremljenost z energetsko varčnim decentraliziranim prezračevalnim sistemom.
Kljub vsem tem prednostim pa so cene dostopne, saj je kvadratni meter (z DDV) na voljo že od 1.427,00 € naprej; 3 sobno stanovanje (70 m2 z ložo in shrambo) je tako mogoče kupiti že za 114.100 €,1,5-sobno stanovanje (38 m2 z ložo in shrambo) pa le za 74.154 €. Na dnevu odprtih vrat, ki bo v četrtek, 30. septembra od 14. do 18. ure se bo na lastne oči mogoče prepričati, koliko udobja ponuja objekt Gabrk. Ta v naše najpomembnejše prometno središče na Krasu – Divačo – prinaša novo dimenzijo bivanja: zaradi bližine Kopra in Trsta (20 minut vožnje) ter naravnih in kulturnih znamenitosti (Škocjanske jame, Lipica) bo pritegnil širok krog kupcev.
Organizatorji dneva odprtih vrat v naselju Gaberk vabijo vse, ki jih zanima bivanje v tem zanimivem objektu, da si vzorčno opremljeno stanovanje ogledajo na dnevu odprtih vrat v četrtek, 30. septembra od 14. do 18. ure. Za ogled in vsa vprašanja bo na voljo ekipa strokovnjakov. Lepo vabljeni!

Več informacij: Aleš Železnik, 031 378 114, ales.zeleznik@mreza.com ali na spletni povezavi.