Lesno Brdo

Osrednjeslovenska, Vrhnika

Lesno Brdo Lesno Brdo Lesno Brdo

Naselje petih arhitekturno dovršenih enostanovanjskih hiš v objemu narave!

Skrbno izbrana lokacija  - soseska Lesno Brdo, ki je od Ljubljane oddaljena le dobrih 10 km - kupcu nudi vse prednosti urbanega življenja z naravo tik pred vrati. 

Premišljena zasnova in skrbno izbrani materiali medtem kupcu omogočata vso udobje in zasebnost sodobnega časa. Zlastni panoramske steklene stene v kombinaciji s pametno umestitvijo nepremičnine v notranjost privabljajo veliko topline in naravne svetlobe, ki ga dom potrebuje. 

Zaradi dvignjene lege se enote ne nahajajo na poplavnem območju.

Posamezna hiša predstavlja 147 m2 neto tlorisne površine razdeljene v dve etaži.

Pritličje predstavlja čudovit odprt bivalni del s kuhinjo in jedilnico z neposrednim izhodom na prostoren zeleni atrij. Poleg omenjenega se v pritličji nahajajo še večji kabinet, dnevne sanitarije, predprostor, tehnični prostor ter manjši utility.

Prvo nadstropje kupcu nudi pravo oazo miru. Glavni del predstavlja zakonska spalnica, kateri pripadata ločena garderobna soba ter lastna kopalnica. Omenjeno nadstropje nudi tudi dve večji otroški sobi z lastno kopalnico.

Hiši pripada tudi ločen zaprt nadstrešek za dva avtomobila ter dodatno parkirno mesto; možnost izdelave polnilne postaje.

 

Lesno Brdo
Enota tip Velikost v m2 Zemljišče v m2 Cena v EUR  
NVPH2599246447857H samostojna 147,00 m2 400.00 m2 550000,00 Več
Spoštovani!

Ker je naš namen pridobiti kvalitetno, zanimivo in cenovno konkurenčno ponudbo vas prosimo, da podate vaše mnenje v anketi in s tem neposredno ocenite projekt, ki je v ponudbi!